Frøblandinger til enhver jordtype

Let it bee tilbyder biodiversitetsforbedrende frøblandinger tilpasset enhver jordtype.

Når planter og jordtype er koordineret, får planterne de bedste betingelser for vækst og dermed det bedste grundlag for, at blandingen tilsammen kan blive en oase for livsvigtige insekter og dyr hele året rundt.

Planteblandingerne er også sammensat på en måde, så der i hele blomstringssæsonen fra april til november vil være planter, der blomstrer. 

Vi leverer hurtigt fra eget lager.

Sammensat i samarbejde med:

Let og sandet jord

19 hjemmehørende plantearter tilpasset dansk klimazone. Passer perfekt til arealer med let jordtype. Sammensat af Naturhistorisk Museum Aarhus. ​

Fed og muldet jord

12 arter hjemmehørende plantearter tilpasset dansk klimazone. Passer perfekt til arealer med fed og muldet jordtype. Sammensat af Naturhistorisk Museum Aarhus.

Varieret jord

10 hjemmehørende plantearter tilpasset dansk klimazone. Passer perfekt til arealer med varieret jordtype. Sammensat af Naturhistorisk Museum Aarhus.

Bland selv

27 hjemmehørende plantearter tilpasset dansk klimazone. Blandingen til jer, der gerne vil have friheden til at sammensætte lige præcis den blomstereng, I ønsker jer samtidig med, at planterne understøtter dansk biodiversitet.

Fire gode grunde

til at vælge frøblandinger fra Let it bee

  • Hjemmehørende i DK
  • Plantens frø spises af fugle og insekter
  • Planten skal udnyttes af minimum 10 x arter
  • Praktik og økonomi

Klar til en uforpligtende snak?