Let it bee ikon

Frøblandinger

Vil du etablere et vildt areal, hvor planter og blomster forbedrer biodiversiteten og skaber gode levevilkår for bier, sommerfugle og andre insekter? 

Du har allerede taget første spadestik ved at klikke ind på siden her! 

Let it bee tilbyder biodiversitetsforbedrende frøblandinger, der er sammensat af biologer fra Naturhistorisk Museum Aarhus, og som er tilpasset din jordtype. Når planter og jordtype er velkoordineret, skaber vi de bedste betingelser for vækst af planter og trivsel hos livsvigtige dyr og insekter hele året rundt. 

Og det bliver vildere endnu… 

For at sikre, at frøblandingerne fortsætter med at tilbyde mad og levesteder til de vitale bestøvere, foretager vi kontinuerligt kontrol af frøblandingernes effekt. Kontrollen foretager vi på vores egne testarealer, som fordeler sig på knapt to hektar. Her sår vi løbende nye blandinger og indsamler data. Selve analysen foretages på Naturhistorisk Museum Aarhus' laboratorium, hvorefter biologerne udarbejder en rapport, der sammenligner Let it bee-arealer med et almindeligt plænegræs-areal.

Vil du hurtigt i gang? 

Vi leverer lynhurtigt fra vores eget lager, så du kan få sået din certificerede blomsterfrøblanding, og få skabt en grøn oase hurtigere end, du kan nå at sige ‘biodiversitetsunderstøttende frøblandinger’. Vi sælger vores frøblandinger til både virksomheder, kommuner og professionelle udøvende i den grønne branche.

Frøblandinger

Let it bee - LAR-løsninger

8 arter

Plantekatalog

LAR-løsninger

Læs mere
Let it bee - Bland-selv-frø

+40 arter

Plantekatalog

Bland-selv-frø

Læs mere
Let it bee - Fed jordtype

13 arter

Plantekatalog

Fed jordtype

Læs mere
Let it bee - Let jordtype

11 arter

Plantekatalog

Let jordtype

Læs mere

Spireprøver og høj spireevne
- lavet af eksternt laboratorie

  • Hjemmehørende i Danmark
  • Planten skal udnyttes af minimum 10 x arter
  • Plantens frø spises af fugle og insekter
  • Praktik og økonomi