Se vores referencer, hvor vi har gjort en forskel sammen med vores kunder for biodiversitet

Let it bee’s kunder er forskellige, men fælles for dem alle er, at de ønsker at gøre en dokumenteret forskel for naturen og den biodiversitet, der er så vigtig for os alle.

Vores kunder er typisk:

- Kommuner
- Virksomheder
- Boligforeninger
- Forsyningsselskaber
- Plantetorvet.dk

Herunder finder du et udpluk af referenceprojekter:

Horsens Kommune

I et samarbejde med Horsens kommune, har vi projekteret og udført dette vilde projekt, hvor der er arbejdet med sten, stammer, biosøjler, skovbeplantning, dækafgrøder, koncept med buskgrupper og frøblandinger.

Vi har haft en god process med de involverede på projektet og bifalder modet til at arbejde mere med biodiversitet på deres arealer.
Projektet blev udført i 2023 og vil stå til glæde for dyr, insekter og forbipasserende i lang fremtid

Aarhus Vand, Risskov

På Hørgårdsvej i Risskov har Let it bee i samarbejde med Aarhus Vand og Aarhus Letbane etableret 5000 kvadratmeter biodiversitetsarealer. Projektet omfatter regnvejrsbassin, stier og blomsterarealer.

Lejerbo, Flintebakken i Horsens

Som led i den landsdækkende almenboligorganisation, Lejerbos, arbejde for at fremme såvel biodiversitet som beboernes oplevelse af udendørsarealerne har Flintebakken i Horsens nu fået etableret biodiversitetsarealer i samarbejde med Let it bee.

Peter Larsen Kaffe

Grøn omstilling og cirkularitet har længe været omdrejningspunkt for Peter Larsen Kaffe. Ikke mindst i virksomhedens ageren ude i verden. På hjemmebanen er der dog også søsat flere indsatser, og med etableringen af en biodiversitetshave foran Viborg-domicilet, markerer kaffekoncernen med to tykke streger, at de er klar til at walk the talk.

Albo, Ternevej 66

Et væld af forskellige farver, duften af dansk sommer og lyden af stille summen fra bier. Det er en eksplosion af sanseindtryk, der møder plejehjemsbeboerne på Præsthøjgården på Ternevej 66 i det sydlige Horsens denne sommer.

Albo, Annashåb

Naturen omkring Egebjerg er smuk, men dramatisk. Af samme årsag havde boligforeningen Albo længe været udfordret af at holde græsset nede på de kuperede skrænter, der omslutter boligområdet, Annashåb. Skrænterne var svære at køre på og derfor meget tidskrævende.

Samn Forsyning

2021 blev året, hvor Samn Forsyning føjer mål nr. 15 til listen over de verdensmål, som selskabet arbejder aktivt med at understøtte. Lyder det fluffy? Det er det ikke. I virkeligheden er der bare tale om et helt konkret og synligt tiltag på dele af selskabets arealer - som ovenikøbet giver selskabet driftsbesparelser.

Albo, Sundparken

Det behøver ikke altid være dyrt og besværligt at gøre det bedste for naturen. Faktisk kan det gøres overskueligt og med økonomisk gevinst. Netop denne erfaring har bestyrelse og ledelse i Albo gjort sig.

Horsens Kommune

På et stort græsareal ved Ternevej i Horsens har Let it bee for Horsens Kommune etableret et sandt slaraffenland for bier og sommerfugle og et smukt syn for kommunens beboere. Projektet er seneste skud på stammen i en perlerække af biodiversitetstiltag som Horsens Byråd har igangsat rundt om i kommunen de seneste måneder.

Billede - Kom vildt hurtigt i gang med biodiversiteten

Kom vildt hurtigt i gang med biodiversiteten