Referencer

Let it bee har hjulpet mange virksomheder, boligforeninger og kommuner med at etablere biodiversitetsunderstøttende blomsterengarealer. Herunder finder du en håndfuld af de totalløsninger, Let it bee har leveret.    

Samn Forsyning

2021 blev året, hvor Samn Forsyning føjer mål nr. 15 til listen over de verdensmål, som selskabet arbejder aktivt med at understøtte. Lyder det fluffy? Det er det ikke. I virkeligheden er der bare tale om et helt konkret og synligt tiltag på dele af selskabets arealer - som ovenikøbet giver selskabet driftsbesparelser.

Peter Larsen Kaffe

Grøn omstilling og cirkularitet har længe været omdrejningspunkt for Peter Larsen Kaffe. Ikke mindst i virksomhedens ageren ude i verden. På hjemmebanen er der dog også søsat flere indsatser, og med etableringen af en biodiversitetshave foran Viborg-domicilet, markerer kaffekoncernen med to tykke streger, at de er klar til at walk the talk.

Andelsboligforeningen Odinsgaard

Det behøver ikke altid være dyrt og besværligt at gøre det bedste for naturen. Faktisk kan det gøres overskueligt og med økonomisk gevinst. Netop denne erfaring har bestyrelse og ledelse i andelsboligforeningen Odinsgaard gjort sig.

Horsens Kommune

På et stort græsareal ved Ternevej i Horsens har Let it bee for Horsens Kommune etableret et sandt slaraffenland for bier og sommerfugle og et smukt syn for kommunens beboere. Projektet er seneste skud på stammen i en perlerække af biodiversitetstiltag som Horsens Byråd har igangsat rundt om i kommunen de seneste måneder.