Vi tilbyder

Ikon - Anlæggelse af vilde arealer

Anlæggelse af vilde arealer

Forbedr biodiversiteten lige, hvor du vil. Let it bee etablerer certificerede biodiversitetsanlæg for kommuner, virksomheder og boligforeninger i hele landet.

Læs mere
Ikon - Frøblandinger

Frøblandinger

Få 100% danske frøblandinger, der alle er sammensat af biologer. Frøblandingerne er biodiversitetsforbedrende og tilpasset lige præcis din jordtype.

Læs mere
Ikon - Certifikater og dokumentation

Certifikater og dokumentation

Få et certifikat på, at du er med til at genskabe biodiversiteten i Danmark. I samarbejde med Naturhistorisk Museum Aarhus tilbyder vi certificerede løsninger.

Læs mere
Ikon - Infoskilte og formidling

Infoskilte og formidling

Styrk din forretning med vilde, gode historier om dit biodiversitetsanlæg. Vi tilbyder både midlertidige og permanente skilte til dine nye, vilde arealer.

Læs mere
Ikon - Rådgivning og vejledning

Rådgivning og vejledning

Hop med på missionen om at gøre verden vildere. Vi deler hjertens gerne ud af vores viden og erfaring inden for etablering og vedligeholdelse af biodiversitetsarealer.

Læs mere
Ikon - Inventar og naturelementer

Inventar og naturelementer

Indret dit nye område med spændende, biodiversitetsunderstøttende naturelementer og inventar, og skab et område, man vildt gerne vil hænge ud i.

Læs mere
Ikon - Helhedsprojekter

Helhedsprojekter

Vi laver et projekt tilpasset omgivelserne, så biodiversiteten får de bedste betingelser og hvor praktikken er udførbar og resultaterne kan bruges i din afrapporting

Læs mere