Infoskilte og formidling

Vil du styrke din forretning med vilde, gode historier om dit biodiversitetsanlæg?

Så læs med her! 

Når du etablerer et biodiversitetsareal, springer historierne ud med samme fart som blomsterne – og de historier skal fortælles. Det gælder både historierne, der opstår i etableringsfasen, men også historierne, som vokser frem sammen med træer, buske, græsser, planter, osv. I takt med, at dit grønne, biodiversitetsunderstøttende areal ændrer udtryk i årenes løb, udvikler de gode historier sig nemlig også. Ved at grave de gode historier om blomster og bier frem får du både spredt det gode budskab om biodiversitet, styrket din CSR-profil og produceret relevant indhold til dine sociale kanaler. Tre fluer med et smæk (i overført betydning, naturligvis). Og her, mine damer og herrer, er Let it bee igen din nemme løsning. 

Let it bee udarbejder både midlertidige og permanente skilte til arealerne, der fortæller om biodiversitet i dit areal og i Danmark.Vi kalder det ‘Let it bee Stories’. 

Vi tilbyder skilte, der forklarer dine interessenter, hvad der foregår på arealerne. Skilte, som du kan skifte ud i takt med, at dit grønne areal udvikler sig, eller generelle informationsskilte, der fortæller om biodiversitet i Danmark. Vi tilbyder også plug-and-play-pakker med vilde historier om livet på dine grønne arealer. 

Om vi både sår blomster og skriver historier?  

Både ja og nej. 

Vi sår frøene til de gode historier. Men selve tekstforfatningen overlader vi til tekstspecialister. Vi har et tæt samarbejde med Naturhistorisk Museum Aarhus, som også forsyner os med sprogblomster til dine kommunikationskanaler – og det er altså content-specialisterne fra Naturhistorisk Museum Aarhus, der forfatter vilde historier om dine biodiversitetsunderstøttende initiativer. 

Du kan læse meget mere om, hvordan sprogblomster og vilde historier kan styrke din forretning lige her

Billede - Kom vildt hurtigt i gang med biodiversiteten

Kom vildt hurtigt i gang med biodiversiteten