Træer og buske

Vil du have et større areal med træer og buske for at skabe dynamik og mere habitat på dit vilde areal? 

Det lyder som en vild, god ide! 

Og derfor vil vi gerne gøre det nemt for dig.  

En Let it bee-løsning er altid nem og ligetil – og det er ikke anderledes, når det kommer til træer og buske. Hos os er det ikke svært at se skoven for bare træer. Det kræver måske en smule ekstra tålmodighed, men det er også alt. Hør bare her: 

Vi har sammensat fire pakker med buske og træer, som du kan skalere op (eller ned), så det passer til dit grønne areal. Hver pakke har en fast pris, og du kan derfor lynhurtigt skabe et overblik over omkostningerne på beplantningen. Nemt, ik? 

Og det bliver nemmere. 

Du behøver hverken at binde træerne op med stolper eller vande kontinuerligt. Du behøver blot at lade naturen klare opgaven - på sine egne præmisser (og beskære efter æstetik og behov, naturligvis). 

Vi planter en lillebitte skovplante og wupti: Efter tre år har du et stort, stolt hovedtræ som er godt på vej op. Det smarte er, at hvert enkeltstående hovedtræ bliver plantet sammen med et såkaldt ammetræ, der skaber læ, sikrer en tryg start på livet og en solid opvækst for de blivende træer. Efter tre-fire år kan hovedtræet klare sig selv, og ammetræet fjernes eller nedskæres. Men bare rolig, alt det forklarer vi i vores udførlige guide, der beskriver processen år for år.

Billede - Tag første spadestik mod en vildere fremtid

Tag første spadestik mod en vildere fremtid