Vi gør grønne arealer vildere

Let it bee hjælper virksomheder, boligforeninger og kommuner med at etablere oaser af vild natur og smukke blomsterenge på grønne udearealer. Vores mission er at gøre det NEMT for vores kunder at arbejde med biodiversitet som et element i deres samlede CSR-strategi, så vi sammen kan løfte FN's verdensmål 15.

En samlet biodiversitetsløsning

Derfor er vi mere end bare eksperter i at etablere blomstereng og planter, som kan understøtte biodiversitet.

Vi er et sammensat team af anlægsgartnere, arkitekter, biologer og kommunikationsfolk. Sammen kan vi levere én samlet biodiversitetspakke, hvor du både kan få etableret vildere arealer, købe dig til vedligeholdelse af dem og få gode plug and play-historier om biodiversitet serveret direkte til dine kommunikationskanaler, så du kan fortælle omverdenen om din indsats.

På den måde gør du noget godt for både naturen og din forretning.

Dét kalder vi en vild, god idé. 

Vil du høre mere?

Med en løsning fra Let it bee er du med til at bringe naturen tilbage i balance, du understøtter FN' Verdensmål nr. 15 og give dine ansatte mere mangfoldig natur og flere farver at kigge på.

Hjælp biodiversiteten

Sommerfugle, vilde bier og mange insekter mangler akut levesteder i Danmark. Tag ikke kun vores ord for det. Forskere og biologer peger på at der er mangel på plads og mangler variation af planter som kan levere den nødvendige pollen og nektar. Marker og grønne arealer er blevet for ensartede. Det fremmer ikke den nødvendige variation som skal understøtte et bredt dyreliv.

Begrebet grøn ørken om en græsplæne er desværre et meget retvisende begreb, da det efterlader ikke megen madforråd til bier, biller eller sommerfugle. Ved at beplante udendørsarealer med herboende blomster og græsser er du derfor med til at gøre en stor forskel for de pressede arter. Læs mere om. hvordan du kan hjælpe biodiversiteten.

Godt for miljøet

En blomstereng kræver mindre vedligehold end den almindelige græsplæne. Eksempelvis et plæneareal med en fast pasningsaftale slår man typisk 12-15 gange på én sæson.

Til sammenligning slår vi en blomstereng én gang om året. Herefter passer naturen sig selv. Du kan opnå en ekstra CO2-reduktion ved at lade græsslåmaskinen stå i skuret og samtidig får naturen en hjælpende hånd. Vil du vide mere om vores biodiversitetspakker og hvordan vi kan hjælpe FN's verdensmål 15 i den rigtige retning, så kontakt Let it bee i dag.