Vi gør det nemt at få biodiversitetsanlæg

Let it bee udspringer af den 20 år gamle entreprenør- og anlægsgartnervirksomhed Winther & Trolle. Spadestikket til Let it bee som et selvstændigt forretningsområde blev taget i begyndelsen af 2020 som et svar på den stigende efterspørgsel på biodiversitetsanlæg, som Winther & Trolle de senere år havde oplevet. 

I dag er Let it bee en selvstændig virksomhed med en mission om, at det skal være NEMT for alle med grønne arealer at gøre en dokumenteret forskel for naturen og øge biodiversiteten. Forskellen på Let it bee og traditionelle anlægsgartnerfirmaer er, at Let it bee samler viden, dokumentation for effekt og praktisk erfaring under ét tag. 

Vi har samlet et stærkt hold med faste samarbejdspartnere, der tæller anlægsgartnere, landskabsarkitekter, kommunikationsfolk og biologer fra Naturhistorisk Museum Aarhus. Sammen har vi lagt os i selen for at gøre det NEMT for jer at gøre en forskel for naturen samtidig med, at I gør jeres grønne arealer til en aktiv ressource. 

Vi kalder dét en vild og god idé. Vil du være med?


 

Mød holdet bag Let it bee

Stifter og administrerende direktør

Jakob Trolle

E: info@winther-trolle.dk

M: 22 112 582

Salgsansvarlig

Christian Sune Hald

E: info@let-it-bee.dk

M: 44 128 873

Kommunikation og presse

Tanja Arnber Trolle

E: tat@let-it-bee.dk

M: 60 524 209

Hjælp biodiversiteten

Sommerfugle, vilde bier og mange insekter mangler akut levesteder i Danmark. Tag ikke kun vores ord for det. Forskere og biologer peger på at der er mangel på plads og mangler variation af planter som kan levere den nødvendige pollen og nektar. Marker og grønne arealer er blevet for ensartede. Det fremmer ikke den nødvendige variation som skal understøtte et bredt dyreliv.

Begrebet grøn ørken om en græsplæne er desværre et meget retvisende begreb, da det efterlader ikke megen madforråd til bier, biller eller sommerfugle. Ved at beplante udendørsarealer med herboende blomster og græsser er du derfor med til at gøre en stor forskel for de pressede arter. Læs mere om biodiversitet her.

Godt for miljøet

En blomstereng kræver mindre vedligehold end den almindelige græsplæne. Eksempelvis et plæneareal med en fast pasningsaftale slår man typisk 12-15 gange på én sæson.

Til sammenligning slår vi en blomstereng én gang om året. Herefter passer naturen sig selv. Du kan opnå en ekstra CO2-reduktion ved at lade græsslåmaskinen stå i skuret og samtidig får naturen en hjælpende hånd. 

Klar til en uforpligtende snak?