Vi gør grønne arealer vildere

Let it bee hjælper virksomheder, boligforeninger og kommuner med at etablere oaser af vild natur og smukke blomsterenge på grønne udearealer.

Vores mission er at gøre det NEMT for vores kunder at arbejde med biodiversitet som et element i deres samlede CSR-strategi, så vi sammen kan løfte FN's Verdensmål 15.

En samlet biodiversitetsløsning

Hvorfor er vi mere end bare eksperter i at etablere blomstereng og planter, som kan understøtte biodiversitet?

Det er vi fordi, vi er et sammensat team af anlægsgartnere og eksterne arkitekter, kommunikationsfolk og biologer fra Naturhistorisk Museum Aarhus. Sammen har vi lagt os i selen for at gøre det nemt for dig at gøre en forskel for naturen samtidig med, at du gør dine grønne arealer til en aktiv ressource. Hos os kan du få én samlet og certificeret biodiversitetspakke, hvor du både kan få etableret vildere arealer, købe dig til vedligeholdelse af dem og få gode plug and play-historier om biodiversitet serveret direkte til dine kommunikationskanaler, så du kan fortælle omverdenen om din indsats. Helt afhængig af dine grønne ambitioner, naturligvis.

Vi kalder dét en vild og god idé. Vil du være med?

En del af noget større 

Let it bee er et koncept under den velkonsoliderede entreprenør- og anlægsgartnervirksomhed Winther & Trolle, som har udført mange forskellige projekter for offentlige og private kunder de sidste 20 år. Virksomhedens 30 medarbejdere har gennem årene løst en bred palette af opgaver, der spænder over belægning- og beplantningsarbejde til klimasikring, LAR og etablering af grønne tage samt vedligeholdelse af grønne arealer. I begyndelsen af 2020 blev Let it bee sat i verden som et selvstændigt forretningsområde og er et svar på den stigende efterspørgsel på biodiversitetsarealer, som Winther & Trolle de senere år har fornemmet blandt virksomhedens kunder. 

Mød holdet bag Let it bee

Stifter og administrerende direktør

Jakob Trolle

E: info@winther-trolle.dk

M: 22 112 582

Salgsansvarlig

Christian Sune Hald

E: info@let-it-bee.dk

M: 44 128 873

Kommunikation og presse

Tanja Arnber Trolle

E: tat@let-it-bee.dk

M: 60 524 209

Mangler du gode grunde til at erstatte plænegræs med blomstereng?

Få de gode grunde herunder

Hjælp biodiversiteten

Sommerfugle, vilde bier og mange insekter mangler akut levesteder i Danmark. Tag ikke kun vores ord for det. Forskere og biologer peger på at der er mangel på plads og mangler variation af planter som kan levere den nødvendige pollen og nektar. Marker og grønne arealer er blevet for ensartede. Det fremmer ikke den nødvendige variation som skal understøtte et bredt dyreliv.

Begrebet grøn ørken om en græsplæne er desværre et meget retvisende begreb, da det efterlader ikke megen madforråd til bier, biller eller sommerfugle. Ved at beplante udendørsarealer med herboende blomster og græsser er du derfor med til at gøre en stor forskel for de pressede arter. Læs mere om. hvordan du kan hjælpe biodiversiteten.

Godt for miljøet

En blomstereng kræver mindre vedligehold end den almindelige græsplæne. Eksempelvis et plæneareal med en fast pasningsaftale slår man typisk 12-15 gange på én sæson.

Til sammenligning slår vi en blomstereng én gang om året. Herefter passer naturen sig selv. Du kan opnå en ekstra CO2-reduktion ved at lade græsslåmaskinen stå i skuret og samtidig får naturen en hjælpende hånd. Vil du vide mere om vores biodiversitetspakker og hvordan vi kan hjælpe FN's verdensmål 15 i den rigtige retning, så kontakt Let it bee i dag.

Vil du høre mere?

Med en løsning fra Let it bee er du med til at bringe naturen tilbage i balance, du understøtter FN' Verdensmål nr. 15 og giver dine ansatte mere mangfoldig natur og flere farver at kigge på.